Toimistomme palvelee arkisin klo 8.00 - 16.00 puhelinnumerossa (08) 420 532. Huoltopäivystys toimii 24 tuntia vuorokaudessa.

PALVELUT

Kiinteistöt

Hoidossamme on liike-, asuin- ja teollisuuskiinteistöjä. Jokaiselle kiinteistölle on nimetty oma vastuullinen kiinteistönhoitaja, joka vastaa kiinteistön asumismukavuudesta ja turvallisuudesta.

Siivous

Puhdas porraskäytävä ja siisti ympäristö on taloyhtiön paras käyntikortti. Osaavat siivoojamme huolehtivat siitä, että kiinteistöt ovat siistejä ja työt on tehty sovitusti. Käytämme nykyaikaisia välineitä, aineita ja menetelmiä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ulkoalueet

Hyvin hoidettu piha lisää asumisen viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Kauttamme hoituvat mm. lumityöt, hiekoitukset, pihojen harjaus ja nurmikoiden leikkaus.

Huoltopäivystys

Huoltopäivystys toimii vuoden jokaisena päivänä 24 tuntia vuorokaudessa. Päivystysaikana hoidetaan työt, joita ei voida siirtää seuraavaan arkipäivään.

Oven aukaisupalvelu

Hoidamme huoneistojen oven aukaisut sopimuskiinteistöjemme asukkaille. Oven aukaisusta perimme arkisin 07.00 – 16.00 välisenä aikana 20 € ja muuna aikana 60 €. Oven aukaisusta peritään käteismaksu. Huoneiston ovi voidaan avata vain huoneistossa kirjoilla olevalle henkilölle, jonka tulee todistaa henkilöllisyytensä luotettavalla tavalla.